Faqja e autorit

Kristen Lavallee


KRISTEN LAVALLEE, PH.D., është psikologe shkollore dhe zhvillimi, ka punuar në SHBA dhe në Zvicër. Ajo është bashkautore e studimeve empirike të një kapitulli në një libër për trajtimin e ankthit të ndarjes, si dhe është menaxhere botimi e revistës shkencore European Psychologist. Ajo jeton me familjen e saj në Providence, RI.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania