Buy this product
600 Lekë

Kreativiteti dhe zgjidhja e problemeve ( Published by: in 2015 )

Translator:  Aleksandër Koli

Përdoreni këtë libër që ua ndryshon karrierën për të shfrytëzuar burimin e vetë gjenialitetit tuaj intuitiv. Karakteristikë e çdo karriere të jashtëzakonshme është aftësia për të krijuar zgjidhje novatore për sfidat e punës. Aftësitë e menduarit kreatike janë etike për përparimin tuaj profesional. Ky libër ju ndihmon të stumuloni tre nxitësit kryesorë të kreativitetit: të përdorni metoda të tilla si të menduarit prej bazës zero, diskutimi intensiv, të menduarin përfytyrues dhe teknikën nominale të grupit, për zgjidhje problemesh, përmirësim sistemesh, krijim produktesh të reja, dhe për të zbuluar perspektiva të freskëta marketingu.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-38-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 108
  • Book dimensions: 134 x 204 x 9 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania