Buy this product
900 Lekë

Koshtari i ëndrrave ( Published by: Mediaprint in 2021 )

Translator:  Arta Marku

Një himn për librat dhe leximin. Kjo histori i jep krahë fantazisë dhe nxit dashurinë për librat, që zgjat për gjithë jetën.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928084828
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 0
  • Book dimensions: 235 x 285 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania