Buy this product
2000 Lekë

Korrespondencë dhe dorëshkrime të Ali Pashë Tepelenës ( Published by: Onufri in 2016 )

Author:  Irakli Koçollari

Dekadat e fundit të shekullit të XVIII dhe të fillimit të shekullit të XIX, për ne shqiptarët, përkojnë pikërisht me hopin e madh cilësor, të krijimit dhe prodhimit të vlerave materiale, të veprave të shumta me karakter urban, social, kulturor, ushtarak, arkitektonik, infrastrukturor, besimit, etj. Por, mbi të gjitha ato janë dekadat e fillimit të krijimit të një pasurie të madhe shpirtërore, dokumentare të papërsëritëshme, të shenjave të shumta të lëna nga mellani në letër apo më mirë të themi të shenjave të lëna nga mendja dhe shpirti i shqiptarëve të kohës, në dorëshkrime, për të na treguar ne gjeneratave të shekujve XX, XXI dhe atyre që do të vijnë më pas, se kush qenë, çfarë bënë, çfarë mendonin, çfarë ëndëronin dhe çfarë tentuan këta njerëz.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4354 1 5
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 735
  • Book dimensions: 180 x 255 x 53 mm

More About the Author

Irakli Koçollari -

Dr. Irakli Koçollari ka një karrierë të pasur në fushën e diplomacisë ku ai ka shërbyer në detyra të larta pranë shërbimeve diplomatike Shqiptare në Evropë. Dr. Koçollari ka shërbyer në detyra të larta në institucionet shtetërore, përfshi këtu edhe në shërbimet e inteligjencës ku ai ka mbajtur ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania