Buy this product
800 Lekë

Kopshti sekret ( Published by: Toena in 2008 )


A ndodhin ende mrekullitë? Duket sikur po, të paktën në kopshtin sekret misterioz ku ndodhen Meri dhe Kolin. Në fakt, pikërisht falë lentes magjike të kësaj parajse të vogël, Meri, e cila dallohet për karakterin e saj të vështirë do të transformohet në një vajzë të ëmbël dhe altruiste dhe Kolini i vogël, një fëmijë i trishtuar dhe i sëmurë, për të cilin mjekët parashikojnë një fund shumë të afërt, do të gjejë dëshirën për të jetuar dhe shërimin e plotë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99943 1 318 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 184
  • Book dimensions: 165 x 230 x 15 mm

More About the Author

Frances Hodgson Burnett -

All rights reserved. © 2015 Library Albania