Buy this product
1050 Lekë

Kopshti sekret ( Published by: Albas in 2019 )

Translator:  Anxhela çikopano

Meri është një vajzë e llastuar që jeton në Indi. Por fatkeqësia e odet, dhe një sëmundje i merr jetën të dy prindërve të saj. Prandaj Meri detyrohet të kthehet në Angli, dhe të jetojë në Misëlthuejt Manor, shtëpinë e xhaxhait të saj. Aty takon Dikonin, një djalosh mjaft i çuditshëm, mik me gjithë kafshët dhe kushëririn e sëmurë Kolin. Bashkë me ta ajo do të rilindë kopshtin sekret të vilës, i goditur edhe ai nga fatkeqësia, njëlloj si vogëlushja Meri.

Price: 1050 Lekë
Buy this product
1050 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 282 40 8
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 296
  • Book dimensions: 149 x 210 x 28 mm

More About the Author

Frances Hodgson Burnett -

All rights reserved. © 2015 Library Albania