Buy this product
800 Lekë

Kontrabandisti ( Published by: Dituria in 2016 )

Author:  Vili Minarolli

Romani Kontrabandisti është një copëz nga historia e Shqipërisë së viteve të regjimit komunist. Një sërë faktesh nga operacioni që përbënte ndoshta një nga veprimtaritë më të dyshimta dhe heretike për  teorinë dhe praktikën e socializmit shkencor të Shqipërisë komuniste, për të cilin kanë pasur dijeni një numër mjaft i vogël njerëzish në majë të piramidës së Sigurimit të Shtetit.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: ISBN 978-9928-217-02
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 368
  • Book dimensions: 140 x 208 x 24 mm

More About the Author

Vili Minarolli -

All rights reserved. © 2015 Library Albania