Buy this product
1200 Lekë

Kontakti me gjeniun ( Published by: in 2016 )


Kur të gjitha gjërat janë në ngritje atëherë Perëndia është në qiellin e tij,dhe e gjitha kjo është e drejtë me botën .Kur të gjitha gjërat janë në rënie poshtë ,atëherë djalli mbretëron dhe i gjithë feri thyen lirinë .Dhe akoma çdo gjë është e njëjtë ,një gjë -jo dy gjëra-vetëm një gjë është funksionale.Dhe kjo është e gjitha për dritën dhe për errësirën.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-4357-0-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 214
  • Book dimensions: 140 x 210 x 11 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania