Buy this product
800 Lekë

Konfuci nga zemra ( Published by: Minerva in 2018 )

Translator:  Valbona Nathanaili

Në vjeshtën e vitit 2006, Yu Dan, profesoreshë për studimet mediatike në Beijing Normal University, dha një seri leksionesh të titulluara, "Njohurite e Yu Dan mbi Analektet të cilat, u transmetuan për shtatë ditë në Televizionin Qëndror Kinez. Interpretimi i saj personal mbi mëndësinë e Konfucit u prit me entuziazëm. Në ditën që një version i redaktuar i leksioneve u botua si libër, u shitën 10,000 kopje dhe deri ne shtatorin e vitit tjeter, u shitën 4.2 milion kopje legale, si dhe 6 milion kopje të përllogaritura si pirate, duke mbetur edhe sot, ne krye të listave të librave më të shitur në Kine. Shkruar thjesht me synimin për ta bërë të lehtë për lexuesin e gjere, Konfuci nga zemra e paraqet Konfucin bashkëkohor. Ai mund të na mësojë si të arrijmë lumturi shpirtërore, si të rregullojmë rutinën ditore dhe si të gjejmë vendin tonë në këtë jetë moderne. Yu Dan argumenton se mësimet e tij, ose Analektet, nuk janë thjesht citime interesante nga dija e lashte që nuk kane vlere në botën tonë të vrullshme dhe plot stres, por, janë të vërteta të thjeshta të cilat i drejtohen secilit prej nesh dhe na ndihmojnë të jetojmë më mirë, më të lumtur dhe më të qetë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 193
  • Book dimensions: 140 x 200 x 17 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania