Buy this product
700 Lekë

Koha e dashurisë ( Published by: Onufri in 2015 )

Author:  Ismail Kadare

Dy pjesë të këtij triptiku Koha e shkrimeve dhe Koha e dashurisë , të shkruara në vitet tetëdhjetë në Shqipëri, u botuan në përmbledhjet Koha e shkrimeve dhe Ëndërr mashtruese .nNovela e dytë Koha e parasë , u shkrua në vitet 1996-1997 në Paris dhe Tiranë, dhe u botua për herë të parë në Veprën e plotë të Fayard -it, në dy gjuhë, shqip dhe frëngjisht.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

 • Publisher: Onufri (2015)
 • Published in: 2015
 • Language: Albanian
 • ISBN-13: 978-9928-186-87-4
 • Format: Paperback
 • Page nr.: 128
 • Book dimensions: 140 x 210 x 8 mm

More About the Author

Ismail Kadare - 28 January 1936

smail@gmail.com - www.kommeshkrujt.al

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më gjenialë bashkëkohorë, disa herë i nominuar për çmimin "Nobel" në letërsi. Shquhet për novela, romane, por ka botuar edhe vëllime me poezi dhe sprova. Nisi të shkruajë kur ishte ende i ri dhe veprat e tij janë përkthyer në mbi tridhjetë gjuhë të botës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania