Buy this product
2000 Lekë

Kodikët kronografikë të Shqipërisë ( Published by: Naimi in 2014 )

Author:  Shaban Sinani

Për fat, pikërisht në kohëra të tilla (të vështira) dalin në dritë, pavarësisht se sa të dukshme bëhen, vepra me rëndësi parësore për kulturën dhe dijen e një kombi. Një libër i tillë është “Kodikët kronografikë të Shqipërisë (Shkrime dhe dorëshkrime prej Rilindjes Europiane deri në Rilindjen Kombëtare)”.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Naimi (2014)
  • Published in: 2014
  • ISBN-13: 978-9928-109-77-4
  • Page nr.: 487
  • Book dimensions: 160 x 230 x 25 mm

More About the Author

Shaban Sinani -

Prof. Dr. Shaban Sinani është studiues dhe historian i letërsisë, etnolog, eseist dhe publicist shqiptar. Prof. dr. Shaban Sinani, i lindur më 16 prill 1958 në Ndërshen të Lurës, Peshkopi, është publicist, studiues dhe historian i letërsisë, etnolog. Në vitin 1983 përfundoi studimet për ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania