Buy this product
400 Lekë

Klubi i zemrave të vetmuara ( Published by: Dituria in 2019 )


"Një histori shumë tërheqëse e shkruar me humor të hollë. Nga ato ngjarje emocionuese që i has me të vërtetë..." Kirkus Review Katër miq të guximshëm e të shkathët: Tori, Arni, Olsoni dhe Izabela kanë themeluar një klub posaçërisht për Zemrat e Vetmuara. Mbaroi koha e fundjavave të mërzitshme, të kaluara në shtëpi dhe pranë zyrave postare plot me fatura dhe lajmërime, midis letrave gjoja të dashurisë, ftesave me të papritura, shëtitjeve dhe piknikëve; jetët e "anëtarëve" të klubit tani kanë marrë një kthesë tjetër... Cili është qëllimi i këtij klubi fëmijëror? Të ndihmojnë njerëzit e vetmuar, të moshuar etj, dhe t'i përfshijnë ata në aktivitete interesante në fundjavat plot gjallëri!

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-47-31-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 78
  • Book dimensions: 140 x 209 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania