Buy this product
250 Lekë

Klik: Rrapatushët 4 ( Published by: Extra in 2007 )


Libri i fundit i serisë Klik: Rrapatushët. Letërkëmbimet midis heronjve tanë, Henri nga Gjermania dhe Kaltri nga Shqipëria vazhdojnë me të papritura të reja.

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-36-74-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 140 x 206 x 6 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania