Buy this product
250 Lekë

Klik: Rrapatushët 3 ( Published by: Extra in 2007 )


Heronjtë tanë kthehen duarplot nga pushimet verore dhe kanë ç’t’i shkruajnë e ç’t’i tregojnë njëri-tjetrit.Gjatë kësaj kohe Henri ka përkthyer nga frengjishtja një novelë, të cilën ia dërgon për lexim Kaltrit. Fredi ka sjellë vizatime e mbresa nga Mynihu, ku ka kaluar disa javë te të afërmit e vet. Kaltri, në Shqipëri, i ka kaluar pushimet në Malësi, te disa miq të të atit. Dhe jeta rrjedh. Fillojnë mësimet, tashmë në një klasë më lart, në të shtatën. Te Henri në Dyseldorf ka shkuar për disa javë gjyshi i vet shqiptar. Letërkëmbimet midis heronjve tanë vazhdojnë me të papritura të reja, si në Gjermani, ashtu edhe në Shqipëri. Vjen dimri me dëborë dhe me bukuritë e stinës... Ç’ëndërrojnë heronjtë tanë për të ardhmen?

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-36-75-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 140 x 206 x 6 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania