Buy this product
250 Lekë

Klik: Rrapatushët 2 ( Published by: Extra in 2007 )


Mësimet në shkollë mbarojnë. Henri shkon për pushime te gjyshërit e tij, në Berlin. Me ta niset turist në Austri dhe në Turqi. Mandej, kur kthehet në Dyseldorf, e pret një befasi tjetër. Prindërit e marrin me vete për të vizituar Italinë. Në të gjitha këto udhëtime djali sheh e mëson shumë gjëra të reja. Për gjithçka i shkruan mikut të vet shqiptarë. Letërkëmbimi bëhet interesant sidomos kur Kaltri, si përgjigje, në një sërë imeillesh i rrëfen për jetën emigrante tërë peripeci të Gentit, vëllait të Sarës, për endjet e tij sa nëpër Itali e sa nëpër Greqi që të fitonte bukën e gojës. Çfarë sjellin tjetër heronjtë tanë nga pushimet verore?

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-36-76-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 128
  • Book dimensions: 140 x 206 x 6 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania