Buy this product
250 Lekë

Klik: Rrapatushët 1 ( Published by: Extra in 2007 )


Henri nga Gjermania njihet me Kaltrin nga Shqipëria. Janë moshatarë, në klasën VI. Lidhin letërkëmbim me postë elektronike. I tregojnë njëri tjetrit për vendlindjet e tyre, qytetet Dyseldorf dhe Elbasan, si dhe për jetën në familje, në shkollë e jashtë saj. Henri ka një shok, Fredin, të cilit i pëlqen piktura. Kaltri ka një shoqe, Sarën, që i pëlqen filatelia. Kështu shoqëria zgjerohet dhe temat e bisedave të tyre bëhen të larmishme. Rrëfejnë për shkrimtarë, për artistë, për piktorë. Imeilleve u bashkëngjisin edhe fotografi, piktura e skica, si dhe tregime të gjyshit të Kaltrit, shkrimtar. Gjatë pushimeve verore, Henri ka shpresë që të vijë me prindërit në Shqipëri. Po a do të takohen, vallë, të dy shokët?

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-36-73-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 128
  • Book dimensions: 140 x 206 x 6 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania