Buy this product
1000 Lekë

Klik: Rrapatushët ( Published by: Extra in 2007 )


Roman për fëmijë në katër volume që kanë bëjnë me letërkëmbimet e dy shokëve, Henri nga Gjermania dhe Kaltrin nga Shqipëria.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99927-36-73-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 496
  • Book dimensions: 143 x 210 x 27 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania