Buy this product
1200 Lekë

Kismeti (Fati përrallor i Muhamed Ali El Kebirit, shqiptarit që themeloi Egjiptin modern) ( Published by: in 2020 )


Duke analizuar një periudhë që shtrihet prej 1768 deri më 1849, autorja, një pasardhëse e drejtpërdrejtë e Muhamed Aliut, përshkruan në një mënyrë krejt të re, jetën e vrullshme të njeriut të madh. Romani, bazuar në fakte historike mjaft të sakta, në kronika familjare si edhe në legjenda të kaluara nga gjenerata në gjeneratë, na risjell ambjentin e kohës. Duke ringjallur dhe bërë të flasin ata që formojnë strukturën e këtij romani biografik, ne shohim historinë të shpaloset midis qenieve njerëzore me cilësitë dhe mangësitë e tyre, pikat e tyre të forta dhe të dobëta, dhe jo më midis personazheve të famshëm të cituar në librat e historisë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 317 12 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 328
  • Book dimensions: 148 x 208 x 18 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania