Buy this product
750 Lekë

Kimi ( Published by: OMSCA-1 in 2007 )

Author:  Rudyard Kipling
Translator:  Guri ShytiArtan Shyti

"Kimi", është një histori e thjeshtë që përshkohet nga morali i cili, edhe pse të ndryshëm ndërmjet tyre bashkon Perëndimin dhe Lindjen e pasur me sugjestionime magjike e me informacion edukativ, me përshkrime të shkëlqyera të peizazheve indiane e të kostumeve, bashkon mendësitë e dy popujve të mëdhenj: britanik dhe indu. Personazhi i lamës dhe ai i Mahbub Aliut, janë skalitur në mënyrë të përsosur me një baraspeshë të përkryer ndërmjet mënyrës së tyre të sjelljes dhe botës së brendshme. Kimi është një djalë që burrërohet nëpërmjet situatave, pengesave, frikës, gëzimit, zgjedhjeve që i vë përpara jeta.

Price: 750 Lekë
Buy this product
750 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-41-06-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 344
  • Book dimensions: 130 x 200 x 23 mm

More About the Author

Rudyard Kipling -

All rights reserved. © 2015 Library Albania