Faqja e autorit

Kevin Kwan


Kevin Kwan eshte lindur dhe rritur ne Singapor.
Tani jeton ne Manhatan New York .
Aziatike,çmendurisht te pasur eshte libri i tij i pare.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania