Buy this product
800 Lekë

Kështjella Blu. Ëndrra e një gruaje ( Published by: OMSCA-1 in 2017 )

Author:  L. M. Montgomery
Translator:  Viola Robo

Ky roman është konsideruar si një nga veprat për të rritur të autores kanadeze L.M. Montgomery. Popullariteti i këtij romani duket qartazi në ribotimet e tij të shumta. Libri është përshtatur dy herë: në vitin 1982 për një pjesë të suksesshme muzikore në Poloni dhe dhjetë vjet më vonë dramaturgu kanadez Hank Stinson ka realizuar një version tjetër të tij. Valencia Stirling është njëzet e nëntë vjeçe, e pamartuar, dhe ka jetuar tërë jetën me familjen e saj në një rrugë të qetë, në një shtëpi të vogël dhe kurrë nuk guxonte ta kundërshtonte nënën e saj autoritare, gjithashtu edhe hallën që jetonte me to. Papritmas ajo merr një letër tronditëse dhe vendos se shumë gjëra duhet të ndryshojnë. Për herë të parë në jetën e saj, ajo bën pikërisht atë që dëshiron, dhe thotë pikërisht atë që mendon. Në fillim familja e saj mendon se ajo ka humbur mendjen. Por shpejt Valencia zbulon në rrugëtimin që ka nisur plot të papritura dhe aventura, që ajo as që i kishte menduar kurrë të ishin të mundura. Valencia gjithashtu gjen dashurinë e saj të vërtetë te Kështjella Blu, për të cilën ishte e sigurt se kishte ekzistuar vetëm në ëndrrat e saj...

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-132-82-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 260
  • Book dimensions: 137 x 203 x 20 mm

More About the Author

L. M. Montgomery -

Lucy Maud Montgomery e lindur me 30 Nentor 1874 – vdiq me 24 Prill, 1942),e njohur si L. M. Montgomery, ka qene nje shkrimtare me origjine nga Kanadaja e njohur per serin e saj me novela ne fillim te vitit 1908 me Anne of Green Gables. Libri pati nje sukses te menjehershem . Personazhi kryesor, Anne Shirley, ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania