Buy this product
800 Lekë

Kërkohet një burrë impotent ( Published by: Onufri in 2007 )

Author:  Gaby Hauptmann
Translator:  Nikolla Sudar

I fuqishëm, si një dozë me Viagra dhe gazmor, si jeta dashurore e çdo femre moderne, libri “Kërkohet një burrë impotent” është një vështrim thellësisht i paturpshëm i kërkimit të një gruaje për Mr. “Të duhurin”. Karmen Leg është rreth tridhjetë e pesë vjeç, tërheqëse dhe tunduese; si shumë gra bashkëkohore beqare, ajo shpreson të gjejë Princin e Kaltër, duke nxjerrë një lajmërim në gazetë, ku përshkruan dëshirën e saj: Kërkohet një burrë i zgjuar, inteligjent dhe impotent . Menjëherë pas lajmërimit, Karmeni takon lloj–lloj burrash dhe fillon të kuptojë se shmangia e seksit nuk është domosdoshmërisht rruga më e mire për të pasur marrëdhënie të kthjellëta.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2007)
  • Published in: 2007
  • ISBN-13: 978-99943-32-82-3
  • Page nr.: 400
  • Book dimensions: 140 x 210 x 20 mm

More About the Author

Gaby Hauptmann -

All rights reserved. © 2015 Library Albania