Buy this product
1000 Lekë

Këngë Krishtlindjesh ( Published by: Botime Pegi in 2014 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Ebenizer Skruxhi është një biznesmen lakmitar, që mendon vetëm për paratë dhe nuk e duron dot harenë e Krishtlindjeve. Për të është thjesht humbje kohe! Por pikërisht natën e pragkrishtlindjes, do t’i shfaqen tri fantazma, duke e detyruar të reflektojë rreth sjelljes së tij... Një klasik i letërsisë në një përshtatje të lirë nga Jeronim Stiltoni. Plot me ilustrime të shumta me ngjyra!

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2014)
  • Published in: 2014
  • ISBN-13: 978-9928-175-47-2
  • Page nr.: 210
  • Book dimensions: 148 x 193 x 18 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania