Faqja e autorit

Katherin Rundell


Katherine Rundell eshte nje autore dhe pedagoge Amerikane. Ajo eshte autore e librit Eksploruesit , i cili ka fituar cmim ne 2014 dhe ka fituar gjithashtu cmimin e Waterstones Children's Book Prize dhe Blue Peter Book Award per historin me te bukur ,
Ka lindur : 1987 (32 vjeç), Kent, United Kingdom

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania