Buy this product
250 Lekë

Katërmbëdhjetë vjeç dhëndërr. Pas vdekjesë ( Published by: Toena in 2009 )


Është komedia e parë e shkruar nga Çajupi. Ajo u botua në përmbledhjen “Baba Tomorri”, së bashku me poemën me të njëjtin titull dhe një sërë vjershash me karakter atdhetar dhe shoqëror. Komedia “14 vjeç dhëndër” u cilësua nga kritika e viteve ’30 si një “farsë moliereske” e arrirë, që zë vendin e parë në gjininë e vet, duke qenë se letërsia jonë në atë kohë nuk e njihte ende këtë lloj të gjinisë dramatike.

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-1-465-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 108
  • Book dimensions: 120 x 200 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania