Faqja e autorit

Kate Morton


Kate Morton eshte aurorja irlandeze e shume bestsellerave .Ajo ka lindur me 1976.Ka fituar shume cmime dhe ka shkruajtur shtate novela te perkthera ne shume vende te botes .
The House at Riverton (The Shifting Fog), The Forgotten Garden, The Distant Hours, The Secret Keeper, The Lake House, and The Clockmaker's Daughter (published in September 2018).

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania