Faqja e autorit

Karen M. McManus


Karen M. McManus është diplomuar për anglisht nga Kolegji Holy Cross dhe ka kryer një master për gazetari nga Universiteti Northwestern. Kur nuk është duke shkruar, i pëlqen të udhëtojë me të birin.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania