Buy this product
620 Lekë

Kapitenët guximtarë ( Published by: Dritan in 2008 )

Author:  Rudyard Kipling
Translator:  Ajsela Koka

I mërzitur e i vetmuar, djali i një milioneri gjendet në një udhëtim nëpër oqean. Duke u lëvduar e mburrur para pasagjerëve të tjerë, befas bie në ujë. Shpëtohet nga një barkë e vogël peshkimi, ku paratë e tij nuk kanë vlerë dhe përtesës nuk i njihet emri. Harvi duhet të punojë përkrah të tjerëve, në zanatin e tyre të rrezikshëm, për të fituar bukën e gojës. Ai njihet me një mënyrë jetese, ku paratë nuk blejnë gjithçka dhe vlera e njeriut qëndron në punën që ai bën dhe jo në pasurinë që zotëron. Mësimi, zbulimet, rreziqet, të tëra këto kontribuojnë në shndërrimin e tij nga njomëzak në burrë.

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2008)
  • Published in: 2008
  • ISBN-13: 978-99956-21-08-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 244
  • Book dimensions: 145 x 200 x 15 mm

More About the Author

Rudyard Kipling -

All rights reserved. © 2015 Library Albania