Buy this product
600 Lekë

Kapiten Brekushi dhe sulmi i zonjës së ligë Ribëll ( Published by: Bota Shqiptare in 2019 )

Translator:  Nikolla Langore

Kësaj here Xhorxhi dhe Haroldi ia kane dale mbanë vërtet... Kanë krijuar NJË PËRBINDËSHE! Ajo është më e shpejtë, më e zgjuar dhe me e ligë nga gjithçka që ka pare bota deri më tani: është Zonja Ribëll! Me ndihmën e robotë've të saj të tmerrshëm dhe modelit të llahtarshëm të flokëve ajo do t'i futë një tërheqje të fortë brekësh kujtdo që i del përpara, ndër ta edhe Kapiten Brekushit. A do të arrijë Zonja Ribëll të shpallë fundin e heronjve tanë? Duhet të lexoni librin qe ta mësoni. Dhe ndërkohë... hapni sytë!

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-003-78-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 172
  • Book dimensions: 139 x 205 x 16 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania