Buy this product
600 Lekë

Kapiten Brekushi dhe sulmi i tualeteve folëse ( Published by: Bota Shqiptare in 2018 )

Translator:  Nikolla Langore

Xhorxhi dhe Haroldi janë fëmijë të dëgjueshëm... Sa here që ndodh diçka e mbrapshtë, Xhorxhi dhe Haroldi, zakonisht, tregohen të përgjegjshëm! Duket se kanë filluar përsëri ato çapkënllëqet e tyre të vjetra! Në fillim, prishën kuvendin e shpikjeve të shkollës me një sërë rrengjesh prej të marrësh. Pastaj, krijuan pa dashje një ushtri prej tualetesh folëse të liga e të egra, të cilat u munduan të pushtonin botën. Kush do t'i ndalë ato tualete mishngrënëse? Duket si një detyrë për kapiten Brekushin!

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-00-313-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 140
  • Book dimensions: 135 x 210 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania