Buy this product
700 Lekë

Kapitalizmi dhe liria ( Published by: in 2017 )


Liberalizimi, shteti i vogël dhe ekonomia private, koncesionet dhe oligarkët janë tema që në Shqipëri janë rrekur të debatohen përgjatë dekadave që pasuan rënien e komunizmit këtu në Shqipëri. Parti të vetëshpallura të djathta janë shtirur sikur kanë zbatuar “politika liberale” po aq sa edhe parti të vetëshpallura të majta kanë kryer privatizime të pronës publike, kanë krijuar monopole faktike dhe kanë dhunuar individin duke i prezantuar të gjitha këto si politika liberale. Me pak fjalë në Shqipëri jemi përballur me liberalizmin pa mësuar se çfarë është liberalizmi.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-4456-0-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 217
  • Book dimensions: 132 x 202 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania