Buy this product
600 Lekë

Kambana e largët ( Published by: in 1998 )

Author:  Dritëro Agolli

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 1998
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-610-6-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 208
  • Book dimensions: 120 x 200 x 10 mm

More About the Author

Dritëro Agolli -

Dritëro Agolli lindi në Menkulas të Devollit. Pasi mori mësimet e para në vendlindje, vazhdoi gjìmnazin e Gjirokastrës, një shkollë me mjaft traditë. Studimet e larta për letërsi i mbaroi në Petërburg. Ka punuar shumë kohë gazetar në gazetën e përditshme "Zëri i popullit", dhe për shumë vjet ka ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania