Buy this product
800 Lekë

Kam provuar gjithçka! Kundërshtime, të qara dhe kriza tërbimi:Të kapërcesh pa dëmtime periudhën nga 1 deri në 5 vjeç. ( Published by: Botart in 2019 )


Kundërshtime, të qara dhe kriza tërbimi: të kapërcesh pa dëmtime periudhën nga 1 deri në 5 vjeç « Kam provuar gjithçka, vazhdon! » Prindërit lodhen përballë kërkesave të tepruara të fëmijëve të tyre. Si të dalësh nga betejat rreth veshjeve, rregullit, grindjeve para se të nisen për në shkollë apo para gjumit? Prindërit kanë prirjen që t'i interpretojnë sjelljet e tepruara ose të bezdisshme të të vegjëlve si manifestime kundërshtimi, të një vullneti të keq, paturpësie. Të tjerë fajësojnë veten dhe kërkojnë traumën. Po sikur të ketë shkaqe të tjera? Zbulimet e kohëve të fundit në fushën e neurologjisë dhe të psikologjisë eksperimentale kanë hedhur dritë mbi këto sjellje acaruese. Vizatime që flasin me të gjithë, të dhëna shkencore për të kuptuar më mirë dhe udhëzime se si të veprojmë sipas moshës. Atëherë, a jeni gati për të vënë në dyshim disa nga zakonet, besimet, madje edhe siguritë tuaja?

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-286-25-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 176
  • Book dimensions: 160 x 201 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania