Buy this product
1500 Lekë

Kalvar hapash ( Published by: in 2021 )


Historia e këtij libri, të paraqitur në formën e një novele grafike, rrëfen temën e emigrimit, një temë kjo shumë e hershme që prej ndryshimeve politike në Shqipërinë e viteve 2000, me qëllimin për të gjetur dhe krijuar kushte më të mira jetese. Ky fenomen, fatkeqësisht ende është aktual në ditët e sotme, madje me një intensitet ende të lartë, kjo për shkak të politikave sociale që vendi nuk ka mundur t'i përmbushë duke i vendosur njerëzit dhe qytetarët e tij në vështirësi jetese, apo gjer edhe mbijetese.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 295 68 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 40
  • Book dimensions: 152 x 213 x 4 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania