Buy this product
1500 Lekë

Kalorësi i bronztë ( Published by: Toena in 2013 )

Author:  Paullina Simons
Translator:  Platon Pulla

Dy motra, Tatiana dhe Dasha, ndajnë një krevat në të njëjtën dhomë me vëllain dhe prindërit e tyre. Jeta e tyre është e varfër dhe e vështirë. Rutina e familjes Metanov thyhet më 22 qershor 1941, kur Hitleri sulmon Rusinë. Për familjen Metanov, për Leningrandin dhe për Tatianën, jeta do të ndryshojë një herë e përgjithmonë. Atë ditë Tatiana takon një oficer të ri të quajtur Aleksandër. Në prag të dimrit rus, familja e saj vuan, ndërsa ushtria e Hitlerit avancon për në Lëningard. Mes bombardimeve të përditshme dhe me qytetin nën rethim, Aleksandri dhe Tatiana tërhiqen drejt njëri-tjetrit nga një dashuri e pamundur. Një dashuri e cila mban me vete një sekret që mund të vërë në rrezik jetën e kujtdo që e dëgjon. Të përballur nga njëra anë me Hitlerin e pandalshëm dhe nga ana tjetër me sistemin Sovjetik i cili duket i vendosur të shkatërrojë shpirtin njerëzor, Tatiana dhe Aleksandri shkojnë kundër rrymës së vetë historisë në pikën kritike të shekullit që krijoj bombën moderne

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2013)
  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-1-940-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 696
  • Book dimensions: 150 x 230 x 30 mm

More About the Author

Paullina Simons -

All rights reserved. © 2015 Library Albania