Buy this product
800 Lekë

Jul Cezari ( Published by: in 2015 )

Author:  Uilliam Shekspir
Translator:  Fan Stilian Noli

“«Jul Cezari» u shkrua në mes të viteve 1599 dhe 1601... Shekspiri na i përshkruan të dy sistemet me aq drejtësi, simpati dhe objektivitet, sa është e pamundur të thuhet cilin prej të dyve preferon. Ndofta besonte që duhet përdorur njëri a tjetri, a një sistem i mesmë, si pas rasjes, nevojës a popullit, po kjo natyrisht është vetëm një hipotezë.” - Fan S. Noli

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4306 3 2
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 190
  • Book dimensions: 146 x 212 x 16 mm

More About the Author

Uilliam Shekspir -

William Shakespeare (shqiptimi: Uiljëm Shejkspjë, në letërsinë shqipe i njohur si Uiliam Shekspir) ishte një dramaturg anglez që lindi më 23 prill 1564 në Stratford mbi Avon dhe vdiq më 23 prill 1616 në po të njëjtin qytet. Uilliam Shekspir e ngriti artin poetik në majat më të larta. Kur flitet për ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania