Faqja e autorit

Jon Gordon

Website:  www.JonGordon.com

JON GORDON me librat e tij bestseller dhe fjalimet që mban, ka frymëzuar lexuesit dhe publikun anembanë botës. Parimet e tij janë vënë në provë nga trajnerë dhe ekipe të ndryshme në NFL, NBA dhe universitete, nga kompanitë e listës "Fortune 500", shkolla,
spitale dhe organizata jofitimprurëse. Jon ju fton ta vizitoni dhe të lidheni me të në faqen www.JonGordon.com. Ndiqeni edhe në Twitter @JonGordon 71

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania