Faqja e autorit

Jojo Moyes


Jojo Moyes ka lindur në vitin 1969 dhe u rrit në Londër. Pas një karriere të ndryshme duke përfshirë ndarjes nga si një kontrollues minitaksi, Typer e deklaratave Braille për të verbërit për NatWest, dhe shkrimtarit broshurë për Club 18-30, ajo e bëri një diplomë në Royal Holloway dhe Bedford College Re, Universitetin e Londrës. Në vitin 1992, ajo fitoi një bursary financuar nga gazeta Pavarur të marrë pjesë në kursin pasuniversitar gazetarisë gazeta në Universitetin e qytetit.

Jojo punuar si gazetar për dhjetë vjet, duke përfshirë edhe një vit në Afrikën e Postës China Morning në Hong Kong, dhe nëntë të The Independent, ku ajo ka punuar në mënyra të ndryshme si News Reporter, Asistent News Editor dhe Arteve dhe Media Korrespondenti.

Jojo ka qenë një novelist kohë të plotë që nga viti 2002, kur libri i saj i parë, strehim të shiut u botua. Që atëherë ajo ka shkruar më tej njëmbëdhjetë romane, të cilat kanë qenë gjerësisht vlerësua në mënyrë kritike. Jojo ka fituar Çmimin Romancieri romantike dy herë, dhe të dhënat para se ka qenë i nominuar për Librin e Vitit në Librin Awards UK Galaxy. Jojo jeton (dhe shkruan!) në një fermë në Essex, Angli me burrin e saj, gazetari Charles Arthur, dhe tre fëmijët e tyre.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1300 monedha
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania