Faqja e autorit

John Rawls


John Rawls 1921-2002 filozof politik i shek. XX, liberal e kontraktualist, profesor i Harvard-it, çoi përpara traditën e krijuar nga Rousseau, Kant, Emerson, dhe Lincoln; ai ringjalli spekulimin filozofik pas dekadash të sundimit të utilitarizmit dhe shkencave politike në mendimin politik anglo-sakson.

Vepra e tij bashkon thellësinë e rreptësinë teorike, erudicionin dhe kontributin origjinal në mendimin politik.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania