Buy this product
700 Lekë

Jo vetëm euro ( Published by: Dudaj in 2016 )

Author:  Massimo D'Alema
Translator:  Agim Doksani

Një Europë ndryshe. Si rrjedhojë e nevojës së ngutshme për t i dhënë një kthesë rrënjësore projektit të ndërtimit europian dhe politikave të Bashkimit, zë fill dhe zhvillohet një propozim konkret për një Europë që të shkojë, më në fund, përtej masave shtrënguese. Një Europë më demokratike dhe sociale, e mbështetur te puna, inovacioni dhe rritja e qëndrueshme, e aftë ta fitojë sërish rolin e saj në skenarin ndërkombëtar. Përkundrejt rrezikut të përparimit të forcave antieuropiane dhe lëvizjeve populiste, libri tregon një rrugë të mundshme drejt një Europe që të niset sërish nga vlerat themeluese dhe që, e vetëdijshme për unicitetin dhe potencialin e saj, të përfaqësojë sërish një shpresë për brezat e rinj. Është një nxitje zemërdhënëse që progresistët të përballojnë çështjet më thelbësore që na presin, të frymëzuar nga europianizmi i përtërirë me vështrimin drejt së ardhmes.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-436-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 156
  • Book dimensions: 130 x 200 x 12 mm

More About the Author

Massimo D'Alema -

All rights reserved. © 2015 Library Albania