titleToAlt
Fuga vlerësohet “për mënyrën e re se si e shkruan qytetin si koncept, si jetesë dhe si metamorfozë. “Rënia e qytetit” është një botim ku ndërthuret syri i vëzhguesit që jeton brenda një qyteti shqiptar, me analizën e fakteve prej një filozofi social siç është dhe filozofi Artan Fuga, duke parashtruar njëkohësisht ide bashkëkohore se si duhet të jetë një qytet”.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Ky libër i Umberto Galimbertit është një hetim i thellë dhe i kthjellët i situatës së të rinjve. Është një libër për të rinjtë sepse të rinjtë, megjithëse nuk e dinë, ndihen keq. Dhe jo për shkak të krizave të zakonshme ekzistenciale që skërpitin me yje rinie, por sepse një bujtës turbullues, nihilizmi, sillet mes tyre, depërton në ndjenjat e tyre, u ngatërron mendimet, u fshin perspektivat dhe horizontet, u ligështon shpirtin, u trishton pasionet duke i bërë këto të zbërdhulëta.
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania