titleToAlt
Libri i ri disa korrigjime në shënimet sqaruese dhe hartat e "Dhiatës së Re" është përmbledhje studimore ku korrigjohen gabime të bëra gjatë shekujve në jetën e autorëve të Dhiatës së Re, në përcaktimet se kur e ku i shkruan ata shkrimet e tyre dhe se kur e ku punoi Shën Pali në qytete e fshatra ilire.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Një eksplorim i thellë i origjinës dhe historisë së Budizmit Zen, nga studiuesi pioner, Alan Watts. Me një kombinim të rrallë të origjinalitetit dhe kthjelltësisë, Watts zbulon parimet kyçe të praktikës Zen dhe si mund të revolucionarizojë jetën tonë të përditshme.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Kronikë me dyshime është një rrëfenjë mjaft e gjallë, që buron nga bindja se e gjithë letërsia dhe poezia jonë duhet dokumentuar në një vend. Aty ka një zinxhir faktesh të ndërthurura, që tregojnë se si i shkoi filli një familjeje të veçantë dhe pastaj, një vendi të zhdukur.
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Sa pak që e njohim hierarkinë e gjithësisë! Sa guxim duhet që të sfidojmë me madhështinë dhe epërsinë e diturisë një krijim të tillë?! Një milion botë mund të ekzistojnë ndër qiej...përtej vendqëndrimit tonë.
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania