titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Duke qenë atlasi i vetëm i anatomisë i ilustruar nga mjekët, "Atlasi i anatomisë së njeriut", botimi i 7 - të, sjell pamje jashtëzakonisht të qarta dhe të njohura botërisht, të trupit të njeriut, në këndvështrimin klinik.
Çmimi: 14000 Lekë
titleToAlt
"Një rrëfim elegant dhe emocionues, që meriton të lexohet me vëmendje nga kushdo." Siddharta Mukherjee, fituese e çmimnit Pulitzer dhe një nga autorët më në zë, sipas New York Times.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Të dashur prindër të fëmijës! Neglizhenca paguhet me pasojën dhe të humbur jemi të dy palët. Ju pyesni dhe mësoni. Ne do të gjendemi gjithmonë pranë jush. Në vend të lotëve dhe dhembjes, le të përjetojmë gëzimin e një fryti të shëndetshëm, që jetën na e bën më të lumtur.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Nga dermatokozmetika funksionale te kozmeceutika Formulimet e nevojshme për trajtimet më të kërkuara estetike, përditësimet ligjore që duhen ndjekur, nomenklatura INCI dhe përbërësit e saj... Nëse ju shqetësojnë të gjitha këto, atëherë "Manuali i kozmetologjisë" është libri që ju duhet. Në këtë botim të ri, me një gjuhë të thjeshtë dhe të qartë, që ka dalluar suksesin e këtij botimi gjatë viteve, Umberto Borellini përmbledh eksperiencën e tij 30-vjeçare në fushën e kërkimeve dermo-kozmetike. Pavarësisht ndjekjes së risive shkencore dhe teknologjike, thelbi i kozmetologjisë ka mbetur po ai: respektimi i lëkurës. Lëkura është një organ jetësor, inteligjent dhe fiziologjikisht shumë i rëndësishëm. Kërkimet neuroshkencore kanë theksuar me kohë lidhjen e ngushtë midis dermës dhe sistemit endokrin, nervor dhe imunitar. Nga shëndeti i lëkurës kalon shëndeti i organizmit dhe duke qenë se produktet kozmetike, ndryshe nga medikamentet, përdoren çdo ditë, është e kuptueshme që përdorimi i kremrave, pastruesve, produkteve për make-up ose deodorantëve duhet të bazohet në njohuri të thelluara rreth karakteristikave të tyre. Produktet e reja neurokozmetike, kozmeceutika, biodorantët dhe vajrat eudermike, parfumet dhe shumë të tjera... çdo profesionist i fushës, qoftë estetist, dermatolog, mjek estetik, ose farmacist, do të gjejë në këtë vëllim të përditësuar përgjigje të sigurta dhe të plota për bashkëbiseduesin e tij, i cili është shpesh i çorientuar para premtimeve për bukuri dhe etiketave të padeshifrueshme. Për një bukuri që shkon përtej sipërfaqes dhe që i trajton parregullsitë në mënyrë të thellë dhe të integruar.
Çmimi: 3500 Lekë
titleToAlt
Teksti që po ju paraqitet, është përmbledhje e mësimeve që kemi zhvilluar mbi këtë lëndë me studentë dhe mjekë, që prej vitit 1956. Ky libër mbi Tuberkulozin osteoartikular është zhvilluar pas përvojes sime 60-vjeçare si specialist në këtë fushë. Teksti i përgjigjet kryesisht programit të luftës kundër T.B.Q mbas diskutimit dhe konsultimit të PKT. Besoj se do t'u vlejë jo vetëm studentëve, por edhe çdo mjeku për t'u konsultuar, sa herë që do ta shohë të nevojshme. Ai mund t'u shërbejë si 'Vademekum' edhe mjëkeve pneumologe; që të njohin Tuberkulozin si sëmundje të organizmit.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
“Në pritje të një bebeje”, është një guidë e plotë mbi shtatzëninë dhe problemet e saj. Libri është ndërtuar në formën e pyetjeve e përgjigjeve, të cilat sqarojne të gjitha dyshimet e të panjohurat që prindërit e ardhshëm kanë nevojë të dijnë, për të jetuar shtatzëninë në mënyrën e duhur dhe për të përgatitur sa më mire e me qetësi ardhjen e bebes së tyre.
Çmimi: 2500 Lekë
titleToAlt
Ky libër bestseller në shumë vende të botës, zgjidh problemet në prostatë me anë të regjimit në ushqyerje, masazhit, bimëve mjekësore, homeopatisë dhe shumë etodave mjekësore. Prostata është një organ shumë i rëndësishëm prej të cilit burrat marrin vitalitet, energji krijuese, impulse seksuale dhe pa të cilin shëndeti i përgjithshëm dhe cilësia e jetës rrezikohen tej mase. Për fat të keq, çdo vit, mijëra burra i nënshtrohen heqjes me kirurgji të prostatës ose iu nënshtrohen rrezatimeve të rrezikshme: dy mënyra drastike ndërhyrjeje, të cilat, nëse arrijnë ta zgjidhin problemin e shfaqur, nuk arrijnë kurrë ta eliminojnë shkakun dhe, mbi të gjitha, përcaktojnë një përkeqësim të ndjeshëm të cilësisë së jetës, me një rrezik të lartë për impotencë dhe inkontinencë. “90 ditë për të shëruar prostatën”, jo vetëm që ofron një tablo të plotë të teknologjive më të fundit mjekësore tradicionale, por edhe paraqet me shumë qartësi mundësi të reja dhe të sigurta kurimi pa efekte anësore. “90 ditë për të shëruar prostatën” ndër të tjera, na mëson: Të kuptojmë se çfarë e shkakton kancerin, duke përfshirë toksinat nga ushqimi, nga medikamentet, nga pesticidet dhe nga parazitët, që mund të hiqen qafe fare lehtësisht; T'iu kundërvihemi efekteve kancerogjene të toksinave dentare me prejardhje nga infeksionet e fshehura, nga mjekimi i kanaleve dhe nga mërkuri i pranishëm në 50% të amalgamës së mbushjeve dentare; Të pastrojmë dhe të forcojmë organet jetësore, duke përfshirë zorrën e trashë dhe prostatën; Të përmirësojmë jetën seksuale dhe të bëhemi më të fortë fizikisht dhe mendërisht; Të mos kemi mundësi të sëmuremi, duke riekuilibruar pehashin qelizor. Një kapitull i veçantë i kushtohet personalizimit të programit të shërimit për ta përshtatur me kërkesat dhe karakteristikat e çdo lexuesi.
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania