titleToAlt
“Thesari i bebit”, një libër ku mund të mbani kujtimet për fëmijën tuaj që nga momenti që ka hapur sytë në këtë botë e deri sa të rritet. Një libër interesant ku mund të vendosni nga fotot, tek flokët dhe kujtimet më të bukura që doni ti kujtoni dhe tregoni atij kur të rritet.
Çmimi: 1490 Lekë
titleToAlt
Vjen më në fund në duart e lexuesve dhe studiuesve një tjetër botim shumë i rëndësishëm, sic është libri “Lekë Matranga”, nga autori arbëresh Matteo Mandala. Kjo vepër konsiderohet të ketë vlerë të madhe historike dhe gjuhësore, pasi është shkruar duke u bazuar në dorëshkrimet e Lekë Matrangës, që datojnë në vitin 1592, disa vite pas “Mesharit” të Gjon Buzukut. Vetë Mandala thotë se kjo vepër është rezultat i një pune kërkimore shumëvjeçare. Ky libër me vlerë të madhe për studiuesit e gjuhës shqipe, vjen sot duke iu përmbajtur personazheve dhe mënyres origjinale të të trajtuarit të tyre nga Lekë Matranga.
Çmimi: 4000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania