titleToAlt
Përmbledhje legjislacioni për procedurat tatimore. Përmbledhje legjislacioni për rregjistrimin e pasurive të paluajtshme Përmbledhje legjislacioni për kthimin e pronave Fjalori juridik Latinisht - Shqip Vendime unifikuese të gjykatës së lartë 2000 - 2022 Vendime të zgjedhura të gjykatës kushtetuese Përmbledhje legjislacioni për markat dhe për patentat Përmbledhje legjislacioni për urbanistikën dhe ndërtimet
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Nëpërmjet bisedave thellësisht personale, Oprah Winfrey dhe Dr. Bruce Perry eksplorojnë se si ajo çka na ka ndodhur në fëmijerinë e hershme ndikon në formimin tonë si njerëz. Ata na sfidojnë të ndryshojmë llojin e pyetjeve nga "Çfarë nuk shkon me ty?" ose "Pse po sillesh në këtë mënyrë?" në "Çfarë të ka ndodhur?" Shumë prej nesh kanë përjetuar fatkeqësi që kanë pasur një ndikim afatgjatë në shëndetin tonë fizik dhe emocional. Ajo çka na ka ndodhur në fëmijëri është një parashikues i fuqishëm i rreziqeve për probleme shëndetësore në të ardhmen dhe ofron njohuri shkencore mbi modelet e sjelljes, që shumë njerëz kanë vështirësi t'i kuptojnë.
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
MTK është në kohën tonë sistemi mjekësor tradicional më gjithëpërfshirës dhe më gjerësisht i përdorur në botë, me historinë më të lashtë, kulturën më të thellë, efektet më të shquara dhe zhvillimin më të shpejtë. Në periudhën e hershme para - Qin - it, MTK pati qenë futur gradualisht në zonat fqinje, si gadishullin korean..
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Thelbi i qeverisjes së vendit duhet të qëndrojë në financat.. Ndërtimi ekonomik është themeli që siguron bazën materiale për kauzën e socializmit me karakteristika kineze në epokën e re.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
"Mindsight"-i është një lloj vëmendjeje e përqendruar që na lejon t'i shohim mekanizmat e brendshëm të mendjes sonë. Na ndihmon të jemi të vetëdijshëm për proçeset tona të të menduarit pa u pushtuar prej tyre, na lejon ta shkëputim autopilotin e sjelljeve dhe përgjigjeve tona të rrënjosura thellë dhe na çliron nga kurthet emocionale reaguese pas të cilave të gjithë priremi të kapemi. Na lejon t'i "emërtojmë dhe zbutim" emocionet që përjetojmë, në vend që të gllabërohemi prej tyre.
Çmimi: 1550 Lekë
titleToAlt
Vepra e artit, në ndyshim nga objektet e thjeshta, i përket, jetës së shpirtit. Në veprën Çështje të estetikës, autorët kanë përzgjedhur një mënyrë krejtësisht tjetër: kryesisht të drejtuar përkundrejt koncepteve që përdoren në përceptimin estetik të veprave të artit, dhe që synojnë shqyrtimin e forcës dhe të koherencës filozofike.
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Saranda e munguar është testamenti i gjurmëve të ngjizura nga ngjarjet dhe arsyet kryesore që i dhanë fillim ekzistencës, vazhdimësisë dhe transformimit të qytetit. Ky sekret i shpirtit të qytetit, thesar ende i fshehur, nuk serviret thjesht si nostalgji, por si energji pozitive transformuese dhe si instrument dizajni nga ku mund të marrin jetë vepra të reja drejt një qyteti më të dëshiruar. Qyteti i munguar është rilexim i historisë së qytetit dhe vendmbajtësit të tij gjeografik, me ndjeshmërinë bashkëkohore për të rikuperuar urbanen dhe natyrën në një kohë kur duket se qytetet tona kanë humbur orientimin; është një sinjal për të kuptuar se si fusha e kërkimeve me fokus historinë e qytetit mund të bëhet aktive dhe pjesemarrëse për të ndërtuar vlera të së ardhmes; përpjekje për të kuptuar se si zgjidhje në të kaluarën mund të ndikojnë të tashmen dhe të ardhmen.
Çmimi: 1800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 3500 Lekë
titleToAlt
MË SHUMË SE 6 MILIONË LEXUES ANEMBANË BOTËS e kanë përmirësuar jetën falë librit Magjia e mendimeve të mëdha. Mësimet e Dr. David J, Schwartz, i cili konsiderohet prej kohësh si një nga ekspertët më të mëdhenj në fushën e motivimit, do të të ndihmojnë të punosh më mirë, të menaxhosh më mirë, të fitosh më shumë dhe çfarë është më e rëndësishmja të jetosh më mirë, të gjesh lumturi më të madhe dhe paqe mendore. Magjia e mendimeve të mëdha përmban sekretin si të nxjerrësh më shumë dobi nga puna, martesa, jeta famiijare dhe komuniteti ku jeton. Nuk ka nevojë të jesh intelektual apo të kesh ndonjë talent të lindur që të arrish sukses e kënaqësi te madhe por ke nevojë të mësosh e të kuptosh ato zakone të menduari dhe të vepruari që të duhen për t'i arritur. Fillo që tani të zbulosh se ç'mrekulli mund të bëjë per ty mënyra e të menduarit.
Çmimi: 1190 Lekë
titleToAlt
Duke qenë atlasi i vetëm i anatomisë i ilustruar nga mjekët, "Atlasi i anatomisë së njeriut", botimi i 7 - të, sjell pamje jashtëzakonisht të qarta dhe të njohura botërisht, të trupit të njeriut, në këndvështrimin klinik.
Çmimi: 14000 Lekë
titleToAlt
Langenscheidt Handworterbuch Albanisch Über 100.000 Stichwörter und Wendungen • Moderner Wortschatz aus verschiedenen Stilebenen • Fachterminologie aus alien wichtigen Gebieten wie Wirtschaft und Technik • Zusatzangaben und Anwendungsbeispiele, Bedeutungsdifferenzierungen und grammatische Erläuterungen • Extras: Kapitel zu Grammatik und Aussprache des Albanischen und des Deutschen • Profunde Information für professionelles Übersetzen
Çmimi: 7000 Lekë
titleToAlt
Dieses Test - und Übungsbuch ermöglicht Ihnen, Ihre Deutschkenntnisse für die Niveaus B1 - B2 auszubauen. Sie finden hier vielfältige Materialien und Aufgaben, die das Lernen erleichtern.
Çmimi: 1500 monedha
titleToAlt
Dieses Test - und Übungsbuch ermöglicht Ihnen, Ihre Deutschkenntnisse für die Niveaus A1 - A2 auszubauen. Sie finden hier vielfältige Materialien und Aufgaben, die das Lernen erleichtern.
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Një nga librat më të shitur Projektimi i Strukturave prej Betoni te Armuar jep një hyrje praktike dhe të drejtpërdrejtë të principeve dhe metodave të përdorura në projektimin e strukturave prej betoni të armuar dhe të paranderura. Libri përmban shumë shembuj të punuar për të ilustruar aspekte të ndryshme të projektimit që janë dhënë në tekst. Edicioni i shtatë i tekstit është përshtatur dhe rishikuar plotësisht për te reflektuar interpretimin dhe përdorimin e Eurokodit 2 që nga fillimi i përdorimit të tij.
Çmimi: 3000 Lekë
titleToAlt
Spageti pikalora Supë Gjellë fantastike Krepe Oriz Djathra Ëmbëlsira
Çmimi: 500 monedha
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania