titleToAlt
Historia e popullsisë së Lindjes së Mesme dhe Ballkanit.
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Kaligrafia për fillestarët. Metodë e shkrimit Nesih. Arti i kaligrafisë mësohet nga mësuesi nëpërmjet meshkut. Sistemi i meshkut, i zbatuar prej shekujsh, dhe që vazhdon edhe sot e kësaj dite në shumë institucione, është një metodë e dobishme me avantazhe në shumë drejtime. Ky libër është hartuar jo si një alternativë ndaj sistemit të meshkut nëpërmjet të cilit jemi formuar të gjithë ne, por me qëllimin për të ofruar një shpjegues për murakatë e meshkut dhe për të ndihmuar në procesin e nxënies.
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Bashkë me shtojcat: Gjon Filoponi ndër arabët paraqitje e filozofisë së Platonit Jeta dhe testamenti i Aristotelit nga Ptolemeu.
Çmimi: 1800 Lekë
titleToAlt
Libri që keni në dorë është një punim që nga tematika e Dyzet Haditheve tregon se cila është pozita e gruas në Islam dhe cili duhet të jetë identiteti dhe personaliteti i saj, sipas fjalëve të të Dërguarit të Allahut. Nëpërmjet përpjekjes për t'u bërë një komentim modest këtyre haditheve, është krijuar mundësia për të treguar se si gratë, në periudhën e injorancës/xhahilijetit shtypeshin, përçmoheshin, dhunoheshin, braktiseshin, iu mohohej liria dhe të drejtat e tyre, ndërsa Allahu i Lartësuar nëpërmjet Profetit te tij, u dha lavdi, nder dhe dinjitet.
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 2800 Lekë
titleToAlt
Marrëdhëniet midis Turqisë, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut E kaluara, e tashmja dhe e ardhmja Si pasojë e pozicionit të saj gjeopolitik, marrëdhëniet turke - shqiptare - maqedonase ndër shekuj kanë shfaqur një homogjenitet të veçantë historik, kuluror dhe shoqëror - ekonomik. Historia e këtyre rajoneve në përgjithësi është pjesë e pandashme e historisë dhe qytetërimeve lindore dhe perëndimore.
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Që pri Tivarit deri në Prevaz Gjith kund lishon dilli vap dhe rrez, Asht toka jon të parët na i kan lan, Kush mos të përkas se vdesim të tan. Se vdesim si burrat qi vdiqen që motit. Për mos me u turpëru para Zotit!
Çmimi: 850 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 3500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania