Faqja e autorit

Jo Nesbo


Jo Nesbo i lindur me 29 mars te 1960 nga norvegjia, eshte nje shrimtar ,muzikant, dhe reporter .
Ne Mars te 2019 ai botoi novelen e tij e cila pati nje sukses te madh dhe eshte perkthyer ne 40 gjuhe te botes.

Ai eshte gjithashtu vokalisti kryesor dhe tekstshkrues ne nje band muzikore ne Norvegji e quajtur Di Derre .
Ne 2007 shkruajtur librin e tij per femije .

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Jo Nesbo
Përkthyesi:  Agim Doksani
Çmimi: 1800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania