Faqja e autorit

Jiri Hajicek


Jiri Hajicek ka lindur në vitin 1967. Është një nga shkrimtarët bashkëkohorë çekë më të njohur. Ka fituar dy herë çmimin e madh Magnesia: në vitin 2006 me romanin Sel-sko Boroko, dhe në 2012-ën me romanin Gjaku i peshkut. Ky roman është përkthyer në shumë gjuhë të botës.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania