Buy this product
1200 Lekë

Jeta ime me Stivënin ♦Udhëtim në pafundësi♦ ( Published by: Albas in 2019 )


Ligji i gravitetit bart dhe ruan harmoninë e udhës së trupave qiellorë nëpër pafundësi, ndërkohë që dashuria bart dhe ruan harmoninë në jetën e gjeniut Stivën Hoking, teksa ai endet mes tyre pambarimisht. Rrugëtim mes yjesh, shkencë, kërkime, zbulime, art dhe emocione pa fund, që përçohen prej dëshmisë së gruas që u magjeps nga shkëlqimi i këtij ylli vezullues, fati i të cilit ishte aq i pasigurt, duke u bërë pjesë e rrugëtimit të tij përmes ëndrrave, sfidave, luftërave, rritjes dhe lavdisë, që duket se nuk kanë fund.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 311 08 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 428
  • Book dimensions: 130 x 208 x 35 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania