Buy this product
1500 Lekë

Jeta ideale ( Published by: Fan Noli in 2016 )

Author:  Danielle Steel

Blejz MAkkarti është një nënë e mrekullueshme dhe gazetare e shquar televizioni.Bukurinë dhe taleentin e saj e kanë zili shumë gra,kurse meshkujt luajnë mendsh për të .Dhe askush nuk dyshonte se Blejzi për shumë vite ruante të fshehtën e tmerrshme nga sytë e komshinjve kureshtarë.Por njëhere jeta e saj rrëshqiti jashtë kontrollit.Frika e demaskimit,kërcënimi i pushimit nga puna dhe grindja me të bijën ia lëkundin Blejzit tokën nën këmbë.Dikur kishte një jetë ideale ,kurse tani ajo i duket e padurueshme.A do të ketë mundësi Blejzi ta rikthejë harmoninë dhe qetësinë në jetë dhe familje?

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-203-56-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 368
  • Book dimensions: 147 x 206 x 30 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania